İSTANBUL / ÜMRANİYE - Dudullu Amanetoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi

Dudullu Amanetoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi

YUKARI DUDULLU MAH. GÖZTEPE CAD. NO 54 ÜMRANİYE / İSTANBUL
Vizyon
Bütün öğrencilerimizin dinine karşı sorumlu, kişi hak ve özgürlüklerine karşı saygılı, ahlâki değerlerine sahip çıkan, geçmişten ders alıp geleceğini imar eden, başarılarını arkasına alıp zamanı iyi kullanan, kendine güvenen, hedefleri doğrultusunda azimle çalışan, inceleyen, araştıran ve sorgulayan fertler olması, toplumsal olayları sağlıklı olarak analiz eden, çevre bilinci oluşmuş, topluma iyi örnek olarak yön veren kaliteli kişileri yetiştirmek.
Misyon
Bütün çalışanlarımız ve öğrencilerimiz, enaniyat yerine toplumu düşünen, her zaman fedakârlıkta bulunan, kendini değil takımını ön plana çıkaran, projeler üreten, din eğitimini yayan, saygıda kusur etmeyen, çalışmalarda bulunan fertler olmak için çaba göstermeye önem vermektedir.
İmam Hatip Ortaokulları Arası Bilgi Yarışması Ümraniye İlçe Birinciliği
08.50-15.40
ARAPÇA, İNGİLİZCE
Ulaşım
Dudullu Metro durağına yürüme 5 dakika mesafededir. Dudullu merkezden tüm İETT ve dolmuşlar geçmektedir. Üsküdar-Çekmeköy Metrosu ve 19/D, 14, 9/ÜD, 131/C İETT hatları ile okulumuza ulaşabilirsiniz.
Yukarı Dudullu Mah. Göztepe Cad. No:54 Ümraniye/İstanbul
İLÇE MERKEZİNE 7 KM. İL MERKEZİNE 15 KM.
Kontenjan Bilgileri
5. Sınıflar 52 Öğrenci 9. Sınıflar 60 öğrenci Okulumuz Fen ve Sosyal Bilimler uygulayan proje imam hatip lisesidir.
% 99
FUTBOL, VOLEYBOL, BASKETBOL